Klapikone vuokrattavana ...

Nyt alkaa klapipinot kasvamaan joka pihassa. MetsäMestarit on hankkinut uuden klapikoneen vuokrattavaksi sellaisenaan tai urakoitsijan kanssa.

Kone on erittäin helppo oppia ja hallita pienellä koulutuksella. Tiedustele samantien klapikonetta MetsäMestareilta ja sovi tapaaminen. Jarrullinen perävaunu koneineen  kulkee helposti auton peräkoukussa kotipihan klapityömaan viereen.

Metsämestarit tuo koneen tarvittaessa työmaalle ja noutaa pois. Voit tilata klapikoneen myös urakoitsijan kanssa ja samalla saat nopeata ja ammattimaista jälkeä olevan klapikasan pinottavaksi.

Tarjoamme vuokralle tehokasta Pilkemaster Evo 36 klapikonetta, jolla polttopuden teko on tehokasta ja turvallista. Tyypillisen omakotitalon talven polttopuut tekee päivässä ja kesämökille päivässä tekee useamman vuoden polttopuut. Kone on hiljainen ja kevyt käyttää. Käyttäjä voi säätää koneen korkeuden itselleen sopivaksi. Klapia koneella syntyy puun koosta riippuen 3-6m³ tunnissa. 

Puun katkaisu toimii ketjusahalla ja halkaiseminen hydraulisesti. Voimakas hydrauliikka mahdollistaa isojen ja paksujenkin puiden halkomisen vaivattomasti (2-8tn). Koneemme on varustettu tieliikennealustalla ja polttomoottorilla, joka mahdollistaa klapien teon missä tahansa ilman sähköä tai traktoria. 

Lisävarusteina koneessamme on hydraulinen puunnostin, jonka avulla painavammatkin puut saadaan nostettua pätkittäväksi ja halkaistavaksi, 2/4 ja 2/6 osaan halkaisevat terät, sähköstartti ja erillishalkaisutoiminto.

Kone on mahdollista vuokrata vuorokaudeksi tai viikonlopuksi. Pidemmät ajat sovitaan erikseen. Opastamme asiakkaalle koneen käytön ja mukaan saa myös ohjekirjan. Asiakkaan on mahdollista noutaa kone vuokralle itse tai tarvittaessa voimme kuljettaa sen valmiiksi pihaan asti. Tarvittaessa tulemme itse tekemään puut polttopuuksi asti. Tekemästämme työstä on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennys!  Kysy rohkeasti vapaita aikoja!

Katso tarkempia teknisisä tietoja valmistajan sivultaPilkemaster Evo on toisen sukupolven klapikone.

Pilkemaster Evon runko on rakennettu siten, että voit säätää koneen korkeuden juuri mittojasi vastaavaksi. Käyttökahva ja syöttöpöytä ovat tällöin ergonomisesti oikealla korkeudella, jolloin ne eivät rasita kättäsi eivätkä kehoasi. Samalla kevyellä liikkeellä liikutat puuta syöttöpöydällä ja katkaiset sen kevyesti ja hiljaisesti automaattisesti voideltavalla ketjusahalla. Ketjusahan ainutlaatuisen, patentoidun rakenteen ansiosta ketjunopeus on suuri ja katkaisuliike ylivoimaisen kevyt ja nopea.